“Ya Ya Confetti”

Imorges blev jeg vækket af en GLS-mand, som kom med en pakke til mig. Konfetti’et og tylle-æsken var deri, blandt andet. Jeg glæder mig til at lege med alle mine nye kage-bage ting!

Filtkuglerne fra Søstrene Grene, købte jeg på gårdagens tur med hende her. Og broderigarnet havde hun med til mig, for hun var faldet over et godt tilbud. 100 skønne bundter til 30 kr. Tusind tak søde Mejse 🙂

14 meninger om ““Ya Ya Confetti””

 1. Er meget misundelig på dit tyllesæt 🙂
  Sådan en kasse vil jeg også ha i mit køkken. Go fornøjelse med det hele 🙂
  Kh. Susan

 2. Nuuuuuiii…jeg må også erklære min umiddelbare misundelse (og begejstring) for tylle sættet…mon det har noget med din nye ide at gøre??? Du viste billeder af de skønne kager du havde bagt til Ottos fest – er spændt på at høre opfølgningen:-)
  Kh. Malene

 3. Åhh det tyllesæt…! Suk, ak og ve! Mine 9 tyller blegner lidt her 😉

  Må jeg høre hvilken størrelse du bruger når du laver de lækre cucakes? Og må jeg også høre, om din frosting bliver stiv efter den kommer ud af køleskabet? Min smelter meget hurtigt synes jeg – men den smager godt (det er jo din opskrift).

  Smil fra Mia

 4. Hvor er det dejligt at det ikke kun er mig der bliver lidt begejstret over sprøjtetyller 😀 Har du fundet et godt købe-kage-bage-sager et sted i verden? Og er det et jeg kan få dig til at dele? 🙂

 5. For et fantastisk tylle-sett!!!Jeg kjøpte et sånt på Panduro her om dagen, men der var det kun 6 deler….pretty pathetic.
  Blir spennende å se hva du bruker det til!!!

 6. en god hjemmeside :O)
  bruger den selv rigtig meget. Det er så meget biligere end de danske.
  Vil gerne dele et andet billig sted, faktisk nogen gange billigere. Ved ikke om du kender det. God service. Har tit fået lidt ekstra med i pakken ;O)
  http://cake-stuff.com/
  Kh. Susan

 7. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *