Ottos nye ride!

Her er den så, tingen som aller-sødeste Louise havde med til mig igår. En lækker Brio klapvogn fra start 80’erne. For lidt tid siden faldt hun over den i sin lokale genbrugs, og tænkte på mig. Hun tog et billede, og sendte mig en mail, hvor hun spurgte om den var noget for os. Om den var! Den kostede 60 kr. men da Louise gik tilbage for at købe den, var der halv pris på alt i butikken. Vi fik den altså for 30 sølle kroner. Jeg er helt oppe og køre, og elsker Otto’s nye ride! Her er nogle flere detaljer:

Jeg kan slet ikke fatte mit held, og føler mig benovet over at Louise tænkte på mig. Hvor var det bare en sød tanke, altså. Og ikke nok med det, så kom hun jo også med den. Hun skulle til Århus igår, og så tog hun den da lige med. Fuldstændig fantastisk, jeg er simpelthen så glad, glad, glad. Endnu engang tusind tak, Louise. Håber du blev glad for de små gaver, som slet ikke var fine nok til at udtrykke min store glæde 🙂 Tak!

21 meninger om “Ottos nye ride!”

 1. Ej hvor er jeg bare dybt misundeig!
  Det må da være den mest retro cool klapvogn i lange tider, og så til den pris… Et kup!
  Stort tillykke med vognen… Håber den er lige så ræser smart som den ser ud!

 2. Hvor er den fin!

  Det er virkeligt svært at finde en vintage klapvogn. Jeg var selv på jagt efter Thore var vokset ud af vores Silver Cross, men måtte overgive mig til en ny Brio-vogn, som jeg nu også er godt tilfreds med 🙂

  Kh. Mirjam

 3. Wauw hvor er den fed og hvor er Louise dog bare skøn. Prisen er jo nærmest latterlig – årets kup simpelthen. Håber vi får et billede når I skal på tur 🙂

 4. Den er rigtig fin, men jeg må nok skuffe dig en smule. Den model er ikke fra start 80´eren, men fra start 90´eren. Jeg havde en præcist magen til blot i hvid til min ældste og hun er født i 91 og dengang var det en helt ny model! Men fed det er den og den kører som en drøm!

 5. Vagnen är ju bara helskön:) Otto kommer att glida runt som en kung i den!!! Å 30 spänn…det är ju nästan gratis!!! Ville bara säga grattis! Du är en av vinnarna i min give away:)

 6. Tak for de pæne ord, søde Julia. Det var virkelig så lidt – jeg er bare glad for, det lige var en vogn I kunne bruge og blive glade for! Det er skønne billeder du har taget af den 🙂

  Og endnu en gang tak, for de meget fine sager jeg fik med mig hjem! Er meget glad for dem – det lækre æble skal stå og pynte på lillebrors værelse 🙂

  Fortsat god weekend 🙂

 7. Den er bare for fed!!!! Vi har haft en model a la den bare i blå og i stof. Jeg tror faktisk at det var den bedste vogn vi har haft.
  Forresten så har jeg skrevet en kommentar til dig inde under din frostingopskrift. Jeg har nemlig et par spørgsmål 🙂

 8. Super lækker vogn! Den kan man da ikke andet end blive glad for. Så det fine æble du havde syet – det er en rigtig god idé til at pifte sådan en patchworkbold op. Kunne du evt.lokkes til at lave en DIY på sådan en?

 9. Hej Julia

  Nu bliver jeg simpelthen nødt til at skrive til dig, da jeg kan se, at du har været lidt i samme båd som jeg er lige nu – jeg skal finde en klapvogn til vores lille Geo! Og nej, jeg vil ikke have en ny og moderne en med hydraulik og letvægtsstel, jeg vil have en gammel, fin old school en, og jeg kan se, at du var så heldig at finde en til din Otto. Kan du anbefale mig nogle steder, jeg måske kan være heldig at finde en? Jeg synes ikke, at jeg laver andet end at skam-besøge genbrugsbutikker i Århus og omegn, men stadig uden held 🙁 Eller vil du låne ud/leje ud/sælge den du var så heldig at finde til Otto?

  Jeg har en fin Silver Cross Balmoral lige nu, som mig og husbonden ELSKER, så jeg vil så nødig “gå ned” på udstyr. Håber du kan hjælpe mig, da jeg er ved at være (MEGET) desperat… 🙂

  De bedste hilsner Camilla
  Camilla@urbanbabyblog.dk

 10. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

 11. Jeg leder også efter en retro klapvogn men har ikke net finde den. Havde jo selv sådan en til mine børn da de var små

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *