Mere Sleich

Jeg faldt for en lille mops (når jeg nu ikke må få en rigtig, fordi kæresten ikke kan se deres charme. Nå ja, og fordi vi ikke må have dyr i lejligheden) og et lille dådyr igår, da Mejse og jeg blandt andet var forbi Salling. De står nu og pryder rammerne der udgør en lille billedevæg i stuen.

Egentlig har jeg andre planer med dem. De skal laves til halskæder, så jeg har nogle børnevenlige nogen. Men hvordan er det lige man laver et lille bitte hul i et Sleichdyr?

11 meninger om “Mere Sleich”

 1. Det tænkte jeg også, men jeg mindes at have hørt, at Sleich er for hårde til den metode?! Er bare så ked af at prøve mig frem, hvis det betyder de bliver ødelagte. Så tænkte jeg måske var heldig, at der var nogen med erfaringer 🙂

 2. Ingen erfaring, men jeg ville sætte den i en skruetvinge og finde et bor, der er en tand mindre end skuuen. Og så en lille dråbe kontaktlim på skruen. Fed ide i øvrigt, jeg går også og fedter me nogle ideer med dyr, men er ikke kommet så langt

 3. Rigtig sød idé 🙂
  Bare husk at pakke en klud eller andet om dem, så de ikke får mærker af at blive spændt fast i skruetvingen – det ville jo også være ærgeligt 😉
  Glæder mig til at se dem færdige 🙂

 4. Uh de er fine. Jeg tror altså godt du kan stille dem på et meget hårdt underlag og evt. holde ved med den ene hånd og bore med den anden.
  Glæder mig til at se det færdige resultat 😀

 5. Har også været en tur i Salling efter dyr idag. De er altså så fine selvom Isak ikke synes at de er særlig spændende. Godt med en erstatnings-mops (selvom jeg desværre må gi’ din kæreste ret i at de ikke er charmerende;).

 6. Hei…

  Altså for hestepiger er sleich det helt store samler-emne..Ellen har intet mindre end 120 forskellige heste og utallige andre dyr..Det er så også det eneste hun nogensinde har leget med, og det aller fedeste er, at de ALDRIG går i stykker, men kan gå i arv og arv og arv…Det er legesager der holder…Kan også anbefale deres bondegårde m.m., en lille investering, men alle pengene værd…

 7. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *