Otto er et…

…næsehorn! 

Ja, den sang fristes stort set alle til at synge, når vi præsenterer Otto for folk. Det pudsige er, at mange nærmest skammer sig lidt, og istedet for at rent faktisk synge den, sige “ja, jeg ved godt hvad jeg ikke skal synge så”. Men faktisk gør det os ikke spor, for Næsehornet Otto er da en dejlig skabning. Og historien og sangen lige så skønne. Og selvfølgelig var det noget vi tænkte over, i valget af navn.

Idag fik Otto sit eget lille baby næsehorn fra Sleich. Halv pris i Salling, det er da til at overskue. Han er vildt glad for det, og sutter og bider lystigt i det stakkels kræ. Godt der ikke er phtalater i 😉

11 meninger om “Otto er et…”

 1. Ja da.. Otto er da et skønt navn ligesom “Otto er et næsehorn” er en skøn historie.. Faktisk er/var jeg i mødregruppe med en Topper.. :)Endnu et dejligt “Otto er et næsehorn”’s navn.. 😀

 2. Otto er et skønt navn. Vi oplever fuldstændig det samme som jer, når folk hører at lillebror hedder Otto. Når folk så spørg til Georgs navn, ved de slet ikke hvad de skal sige, andet end vi kan se deres skeptis i øjene. Jeg varogså forbi Salling, hvor vi købte en apatosaurus.

 3. Dejligt at høre der er flere med os som er vilde med navnet 🙂 Det er jo som med alle andre navne idag, man tror man har fundet noget rimelig specielt, og pludselig dukker navnet op over alt alligevel…

 4. Ja da. Otto er så fint et navn. Det kunne jeg også sagtens have kaldt min søn, hvis ikke kæresten havde nedlagt forbud.
  Jeg tænker dog ikke først på det kære næsehorn. I stedet kommer en vis baggårdskat ind i mine tanker… 😉
  Vi har kaldt vores søn Anton, og mange reagerer ved at sige “du har revnet dine bukser”. Det er da for kært.
  Mette

 5. Naesehorn, vad fint det låter, noshörning blir det på svenska. Men sången har jag aldrig hört. Jag kallas Rino så Otto och jag är noshörningskompisar:-)

 6. Hvis Sofia (5½ år) ikke var en pige, skulle hun have heddet Otto. Var det noget værre vrøvl? Lidt måske, men jeg tror du ved, hvad jeg mener;) SUPER navn!

 7. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *