Post It

Post It’s som disse, har jeg efterhånden set en del steder i byen de sidste par dage. Kan du mon gætte hvem der står bag? Det er vel ikke street art, men nærmere street markedsføring?! Jeg kan lide det!

10 meninger om “Post It”

 1. Det har faktisk en fagligt betegnelse, nemlig “ambient”.
  Dvs. reklame, som optræder alternative steder, end lige adshels (de dér plakatstandere, som også er ved busstoppestederne) eller andre outdoor.

 2. Det er et led i den Internationale Alzheimerdag:

  Citat:

  “Husk dem, der glemmer

  Den 21. september er ikke en tilfældig dag. Dagen er nemlig international Atzheimerdag, og dermed også den dag Alzheimerforeningen holder ”Huskedag”. Huskedagen skal sætte fokus på sygdommen. Omdrejningspunktet i kampagnen er lokale, der opsætter gule post-it sedler i gadebilledet på cykler, bænke, lygtepæle osv. ”Det er helt almindelige ord på ting, som de fleste husker navnet på uden hjælp. Men for de 80.000 danskere der lider af en demenssygdom, gør huskesedlen en stor forskel” udtaler Marianne Andersen, som selv skal være med til pynte bybilledet med de gule sedler.”

  K.H June

 3. Ja jeg så en af dem på døren ind til en læge på Frb hospital – der var den lidt ekstra spids, fordi står der dør el. dør som i død…
  Nå men jeg overlevede da 😉

 4. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *