Mamas without the papas

Igår var mødregruppen på besøg. Jeg elsker at få besøg! Jeg elsker, elsker, elsker at være værtinde og byde på gode sager. Måske elsker jeg i virkeligheden forberedelserne mere end selve besøget, ha ha. (Nej nej, selvfølgelig gør jeg ikke det) Det var en hyggelig eftermiddag som altid. Skønne unger, og skønne mødre! Og skøn kage 😉

11 meninger om “Mamas without the papas”

  1. Årh mums hvor ser det hele da bare lækkert og overskudsagtigt ud. Tror da jeg havde fået en mindre fødselsdepression over min egen manglende formåen inden for værtindetalent, hvis jeg havde gået i mødregruppe med dig (;
    Lækkert ser det ud det hele. Sidder og får hele lyst til en kage (:

  2. Jeg synes det er fair at man elsker at kræse så meget for sine gæster, at man kan glæde sig mindst lige så meget til forberedelserne, som til selve besøget 😉 kender det alt for godt.

  3. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *