Haengepartier!

Åh! Jeg har simpelthen så mange hængepartier for tiden. Den uge hvor vi alle lå syge herhjemme var hård, og at få indhentet alt det forsømte siden, har taget meget tid og energi. I kender det måske?

I aften er jeg alene med Otto, som sover sødt. Jeg burde sætte mig ved symaskinen og sy på nogle bestillinger, jeg burde pakke pakker til de 3 som vandt min seneste give away, jeg burde sy en burger med fritter til Laura, jeg burde pakke stof til JulieMen i aften har jeg brug for at slappe af, så jeg er endt på sofaen foran Talent, med hækletøj i hånden. Øver mig på Kaptein Biff-ranglen, og det ser lovende ud.

Undskyld til jer der venter, jeg lover at tage fat igen imorgen…

God weekend!

*Written in BlogPress for iPhone*

8 meninger om “Haengepartier!”

 1. Åh ja kender alt, alt for godt..

  Synes nu det er helt okay, at du tager dig en velfortjent hæklehyggeaften i sofa’en! Glæder mig til at se mere til ranglen.

  go aften

  Kh

 2. Lige præcis som min aften søde Julia…
  Vi har også hængt i bremserne fordi brylluppet har fyldt så meget (hvilket jo er skønt) men så når man ikke så meget andet..;)
  Så her hækles rangle, Talent og fredagssnolder..
  Ha’ en rigtig dejlig weekend..
  KH Anne

 3. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *