Gaveoensker

Om lige præcis en måned fylder jeg 28 år. Hmm, så kan man vidst ikke kategoriseres som i midt-tyverne længere, vel?! Nå, men hvis nogle skulle have lyst til at begave mig, så kan jeg da godt lige smide nogle ønsker på bordet. Eller bloggen, rettere sagt 😉

“Ball Clock” af George Nelson
 “Hang it All” af Charles & Ray Eames
 Gyngestol, også designet af Charles og Ray Eames

“Balthazar” fra Lucky Boy Sunday

Mumi krus fra Arabia Finland
 Krenit skåle fra Normann Copenhagen, som (endelig!) er blevet lancerede på ny.
 Fade af Susan Liebe
Puder fra Ferm Living Kids Collection
Wallsticker fra Ferm Living
Køkkenmaskiner fra Kitchenaid
En bil. F.eks en Morris Minor Traveller som den her. Nå ja, og et kørekort!

20 meninger om “Gaveoensker”

 1. På snarligt tillykke så – skønne ønsker, især den sidste ville jeg blive sur, hvis du ikke får 😉

  Og ps. hvordan kan Otto være blevet et halvt år?? Jeg synes lige vil gik og ventede på du skulle føde??

  KNus 😉

 2. Tak Céline 🙂 Ja, den bil ville jeg godt nok blive begejstret for. Og så lige kortet til at betjene den, ha ha. Og jeg fatter heller ikke hvor tiden blev af. Et halvt år? Det er helt vildt!

 3. SÅ er det ligesom skudt igang…. :))) Dejlige ønsker.. virkeligt gode sager.. tak for din hilsen hos mig.. jeg fik også rigtigt mange dejlige sager.. dog ik nogen af de her… 😉
  Go dag..

 4. Virkelig fine ønsker. Jeg havde fødselsdag for en uges tid siden. Men havde lidt glemt det, da der skete så meget andet. Så var totalt blank med hvad jeg ønskede mig. Og fik derefter (undskyld, man må ikke klage over gaver).

 5. Rakel, du fik garanteret mængder af gode gaver. Viser du ikke lige nogle frem?

  Cecilie, det er jo lige præcis det jeg kender. Nu er jeg da godt dækket ind, ha ha 😉

  Losarinas mor; ja, ikke? Syntes lige som der skulle være noget for alle 😛

  Irene, jeg har faktisk bare set den på Ferms egen hjemmeside, så ved ikke hvem der forhandler den. Mon ikke du kan finde ud af det der?

 6. Nøj, hvor har vi samme smag! Jeg kunne sætte krydser ved det hele – måske lige bortset fra børnetingene, som jeg ikke lige ved, hvad jeg skulle bruge til…
  Der er bare ikke noget bedre end fødselsdage:)

 7. Du får sku bilen af mig! For sådan en fin en har jeg også altid ønsket mig… men den har aldrig været i nogen af mine gaver. Så jeg ved ligepræcis hvor glad d bliver for den. Værså’go.

 8. Mor Hanne, så bliver du sgu ikke inviteret 😉

  Line, du er en Darling! Den vil jeg glæde mig til at modtage, nypoleret und alles. Tak.

  Ulla, ja ikke sandt? Jeg fortjener da hver og en 😉

 9. Nu er det ikke for at være en lyseslukker, men hvis du fylder 28, så har du været sidst i tyverne i et pænt stykke tid allerede.

  21, 22, 23 = først i tyverne
  24, 25, 26 = midt i tyverne
  27, 28, 29 = sidst i tyverne

  Tarveligt, ikk?! 🙂

  Anyways, tillykke med fødselsdagen snart – det er nogle fantastiske ønsker, du har. Jeg copy paster listen og sender den til min familie inden jul 😉

 10. Hvor er det dog bare skønne ønsker – tror jeg giver listen til min familie og så kan de købe… altså bare til mig;) Og det fik mig så lige videre… kom til at gå ind på “ferm-living.com” og fik bestilt alt for meget… tapet til lillepigen, pude til lillepigen og et lille forklæde… og her skulle jeg bare lave lektier… krenitskålene står nu også højt hos mig – hold op nogle skønne farver! Tillykke til dig når du når så langt, håber du får en enkelt, eller helst mange, af dine ønsker opfyldt:)Hilsen Hanne

 11. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *