Stemningsbilleder fra vores nye hjem.

Igår var vi på tur, da vi skulle hente et sofabord og en sofa. Begge dele købt brugt. Stort set alt i vores hjem er 50-60’er møbler, med enkelte IKEA indslag, såsom bogreoler og lignende. Men nu ønskede vi os en rigtig flyder-sofa; en vi kommer til at elske, at ligge og slumre i med baby. Vi fandt en fin en fra IKEA, men den kunne man ikke længere få vendt den vej vi gerne ville have, og i det betræk vi gerne ville have. Men så fandt vi den på Trendsales, i en god stand. Hurra!

 

Sofabordet er købt hos ham her, og både min kæreste og jeg er helt vilde med det. Farven er super lækker orange, meget 70’er agtig, og helt sikkert fra den tid. I hjørnet over sofan, skal mine 2 hvide emalje flowerpots fra Verner Panton op, det glæder jeg mig til. Vi fik hængt nogle af vores elskede billeder op. Aben er et maleri vi købte da vi flyttede sammen i sin tid, og er malet af en pige der hedder Cecilie Irene. Vi faldt for det på en café i København, og fik heldigvis lov til at købe det. De andre billeder er faktisk en LP (cover og sleeve) af Jim O’Rourke, min kærestes favorit-musiker. Det er en signeret førsteudgave, som min kæreste fik af mig forrige jul. Måske den bedste gave nogensinde 🙂

 
Nogle flere stemningsbilleder, blandt andet af den farvesorterede bogreol. Jeg bliver mobbet lidt blandt venner for sådan nogle detaljer, men jeg syntes altså at det giver et meget roligere indtryk på den måde.
 

Og så til det bedste! Min svigermor kom i tanke om, at de vidst stadig havde et bord fra hendes barndom på loftet. Og det havde de!! Se lige hvor fint det er, jeg er helt oppe og køre. Stolen jeg fandt for noget tid siden, passer perfekt til. Og så har min svigermor, min kæreste og hans søskende, alle haft det som børn. Det kan jeg godt lide. Måske får det en tur med noget maling, og stolen lidt tapet, måske får det ikke. Har ikke helt bestemt mig endnu.

Vi skal have bygget en skillevæg i det værelse som bliver børneværelse, og først når den er oppe kan jeg rigtigt få det indrettet færdigt. Vil gerne have lidt tapet op på en væg blandt andet. Uh, hvor det kribler i fingrene, når man bare går hjemme og venter….

16 meninger om “Stemningsbilleder fra vores nye hjem.”

 1. Hvor ser det hele bare super fint ud :o) Vi har faktisk den samme sofa, og jeg elsker den. Mit eneste problem er at fordi hynderne ligge løse deri, så bevæger de sig ud af når vi sidder i den. Det er lidt træls, og jeg ville ønske jeg kunne finde en løsning på det.

 2. Hej Cille. Tak 🙂

  Hmm, tror du ikke man kunne løse det problem, enten ved hjælp af sådan noget man ligger under tæpper, for at de ikke skrider, eller endnu bedre, ved hjælp af noget selvhæftende velcrobånd? Så smækker du bare båndet på undersiden af puderne, samt i sædet på sofaen. Så burde de blive liggende. Det må jeg da ihvertfald afprøve!

  Kh. Julia

 3. Hvor ser det da bare hyggelig ud!
  Elsker jeres oransje bord og det lille børnebord. Og sjovt når ting har en historie og kan bruges af flere generationer:)

 4. Det er da bare suuuuper lækkert…jeg elsker det sofabord, det er UHYGGELIGT fedt!!! 🙂
  Jeg går og leder og leder efter et lækkert sofabord, men har endnu ikke fundet det rette – vil jo helst have ét fra genbrugs!
  Det ser virkelig ud til at I falder godt på plads, kan sagtens forstå at det kribler i fingrene med at få børneværelset gjort færdigt…jeg havde det på samme måde:-)
  Knus Malene

 5. Og I bliver bare så glade for at kunne placere den lille bebs på puf-delen af sofaen, og så kan man selv ligge ved siden af og tage en lille lur sammen, eller bare ligge og kigge og nyde den lille. Det er så hyggeligt 🙂

 6. Hvor har I fået det fint allerede, fed stil og meget personlig.
  Bliver lige nød til at tilføje, lad være med at male stolen og det fantastiske bord, alt det tapet og maleri går af mode på et tidspunkt, og bordet ser da helt fantastisk ud som det er.
  Er også helt vild med jeres nyerhvervet sofabord og “græs”-gulvtæppet.
  Der skal I nok få det godt, jeres snart lille familie:)

  Hilsen Stine

 7. Hvor er det dejligt med sådan et fint kik ind i dit hyggelige og smukke hjem. Jeg kan godt forstå at du er helt oppe at køre over det lille bord med historie. Ting der på den måde kan knyttes til familien er bare det bedste. Hvis det var mig ville jeg ikke tapetser eller male netop det bord for det er meget svært at lave om og om lidt skifter ens præferencer måske.

 8. Sad lige og kiggede mig omkring på din blog og fandt det her indlæg.
  Det er lidt skægt for jeg tror vi har samme børnebord herhjemme. Er der også “tværpinde” på de andre ben? Jeg kan kun se en tværpind på billedet.

  Vi har nemlig jeg tror er det samme, men skuffen må mangle. Jeg troede faktisk at de små træstykker under bordpladen var til en stol der kunne hænge. Men måske er det skuffen.

  🙂

 9. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *