Så er husmoderen landet!

 
Flytningen gik strålende, og vi begynder så småt at få et overblik. Vi er stadig omringede af flyttekasser, og møbler der skal monteres, men vi ved næsten hvor det hele skal stå nu. Kæresten startede på sit nye job allerede mandag, så jeg tuller lidt rundt og pakker op hist og her i hverdagene. Hvis jeg måtte, havde jeg monteret samtlige møbler selv, men kæresten har nedlagt forbud pga. mit bækken, og den efterhånden meget, meget store dunk jeg render rundt med. Måske fair nok, men lidt svært at acceptere, for den utålmodige side af mig. Lejligheden er helt fantastisk, nærmest det rene liebhaveri, med en meget (!) lang gang, 3 m. til loftet, panoramavinduer, og smukke stukaturer i alle rum. Jeg elsker den allerede. Når vi engang er kommet helt på plads, skal jeg nok tage en masse billeder af rummene i sin helhed, men her er lidt stemningsbilleder at starte på:
  
Et hjørne i det kommende børneværelse. 
Kommode købt hos thomsons.dk, og en lampe jeg fandt hos Kirkens Korshær i mandags, til den sølle pris 12,50:-  
Tror der skal et fint tapet på den væg, men nu må vi se.

Min mor kom med en fin parfume, hun købte til mig på Tenerife for nylig. Flasken er så smuk, og den dufter friskt og lækkert. Og så havde hun fundet en masse ting på loftet, fra min Oldemor Viola. Hun gik bort for nogle år siden, i den flotte alder af 105. Hun var en kreativ kvinde, og jeg har nu fået en masse aflagte projekter. Blandt andet dette smukke broderi, som nok skal monteres til en pude.


I poserne var der også et par grydelapper, og en yndig lille kurv Olde har lavet. Den er måske egentlig lidt for romantisk i stilen til os, men jeg elsker den fordi hun har lavet den.

Dejligt at være tilbage i blogland, men hold da op, der er meget at læse op på!

9 meninger om “Så er husmoderen landet!”

 1. Hej Julia,
  Skønt at flytningen gik som smurt – og jeg kan virkelig godt forstå dig, jeg ville også være utålmodig efter at sætte ALT på plads med det samme..den slags kan man bare ikke vente med – men det skal man jo når man er “med dunk”:-)
  EEEELSKER kommoden (og jeg elsker Thomsons, dér har jeg købt vores slagbænk og jeg kunne købe meget meget mere, hvis pengene var til det)! Og lampen er da bare så fin, sikke et fund…sølle 12,50 kr. Er sikker på at det bliver et super fint børneværelse, jeg glæder mig meget til at se billeder af lejligheden…
  Kærligst Malene

 2. Gratulerer med ny leilighet 🙂 Det er alltid spennende å innrede nye hjem! Har jeg forstått det rett, at du har flyttet til Århus? Jeg og min mann simpelthen ELSKER Århus! 🙂 Forsøker å få til en tur i året. Sukk.
  Lykke til med videre innflytning 🙂
  Klem Maya

 3. Hej Julia – Dejlig at se dig igen her på bloggen. Tillykke med lejligheden som bliver så spændende at få nogle små glimt af. Sikke dog nogle skatte din Oldemor har haft…Kh. Mette

 4. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *