10 meninger om “Scener fra et flytterod.”

 1. ¨ådan som du får sat det op her er det dden mest stilfulde flytning jeg nogen sinde har set. Jeg håber I kommer rigtigt fint på plads.

 2. Nå der gik det vist helt galt med bogstaverne.Det allerførste s forsvant men tilgengæld kom der et d mere med sidenhen. Sådan går det når man vil kommenterer og nusse kat samtidigt…

 3. Hej Julia – Uha hvor jeg føler med dig – højgravid og en flytning og så er der endda tid til at opdatere os….imponerende:-) Jeg ønsker jer rigtig god arbejdslyst den kommende tid….vi tømmer stadig flyttekasser her efter 3/4 år – ups! Kh. Mette

 4. Mange TAK for din hilsen 🙂 – er en Fantastisk blog du har..

  Du går en SKØN tid i møde, og jeg er TOP misundelig på at du har Aarhus som din hjemby med barsel.. Vi boede selv i Aarhus da vi fik vores første, og jeg ælsker de muligheder Aarhus gir’ en barslende Mor.. Amning i Magasin, Salling, Bruuns Galleri, Sofies forældre osv osv, – Ihhh hvor var det bare helt viLdt hyggeligt!

  Nu bor vi på bonde-landet, hvor eneste amme muligheder uden for hjemmets 4 vægge er bistroen i Brugsen (!) …..ja, slå lige den Stor By Mor 🙂

  Glæder mig tiL at se guldklumpen tiL han/hendes fødselsdag 🙂 …- Lidt i tvivl om kønnet?

 5. -Frk. Høiriis; Tak for din kommentar om billederne, dejligt du kan fornemme en stemning. Og ja, det bliver SÅ godt, når vi kan begynde at komme på plads.

  -Lou; Du ved det godt, det er altså rigtigt…

  -Marina; Ha ha, det er vist godt du kun ser stemningsbillederne, jeg har redigeret hårdt 😉

  -Mette; Heldigvis er jeg godt hjulpet af min kæreste, og har strenge forbud mod at lyfte etc. Jeg pakker ned, og gør lidt rent. Det er lige hvad jeg kan holde til. Uha, 3/4 år siger du? Vi skulle gerne være på plads inden baby kommer…

  -Sus; Dejligt at høre godt om Århus, fra en erfaren “barsler”. Det er jo min hjemby, men har ikke boet der i 9 år. Men på lørdag flytter vi hjem til Århus (Åuå, hjem til…) igen. Det skulle gerne være en lille dreng, som kigger ud engang i slutningen af marts.

  -Frk. Evigglad; Ja, jeg håber virkelig også vi når, at få det meste på plads, inden baby syntes han skal ud og være med!

 6. Men pænt flytterod er det – i hvert fald på disse billeder.
  Vi flyttede intet mindre end 2 gange, mens jeg var gravid!!! Så jeg kender alt til det!
  Jeg kom til at male lidt, selvom man helst ikke må (dog mest udenfor) og jeg løftede en masse men ikke mere end jeg måtte. Og som det ser ud nu kom der en dejlig, sund og glad bæbs ud alligevel.
  God flytning og husk ikke at stresse. Det er livet jo for kort til 🙂

 7. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *