Loppemarked og Malerkunst

 

Idag og imorgen er der loppemarked i KB Hallen. Jeg sidder her i sengen, og forbander mit bækken, fordi det ikke vil samarbejde. Jeg ville intet hellere, end at tulle rundt et par timer, og rode samtlige stande igennem. Men jeg kan knapt gå i disse dage. Bækkenløsning er et helvede. Hvis du er i nærheden, så burde du pakke pengepungen og komme afsted!! Måske er du heldig, at finde dåser som dem på billedet. Jeg ville virkelig gerne eje en af de pink/lilla, og en af de turkis/orange. Gud, hvor er de lækre!

 
Inde i stuen rumsterer kæresten og en ven rundt med malergrej. Vi skal have malet alle vægge, før vi flytter. Desværre er det ikke i så spændende og karamel-lækre farver som disse, men bare helt hvidt, hvidt, hvidt.  Jeg er lidt træt af, at ikke kunne hjælpe til, men der kommer bækkenløsningen endnu engang i vejen, og så selvfølgelig det lille faktum, at jeg ikke bør være i nærheden af malerdampe med en baby i maven. Så jeg er helt forskanset i soveværelset, med Mac, katte, tv og hækletøj. Jeg keder mig lidt, hvis jeg skal være ærlig…

4 meninger om “Loppemarked og Malerkunst”

  1. øv hvor trist! Jeg kender alt til det med bækkenløsning. Jeg er desværre også ramt i denne graviditet, og har rigtig svært ved at gå, stå, ligge og sidde længe af gangen, så det er næsten hele tiden til besvær.
    Men der er jo ikke meget andet at gøre end bare at holde ud og holde sig igang når man kan.

    Knus Sarah (som har ondt da jeg underholdte gætser hele dagen i går)

  2. Øv øv øv… Stort sympati, og ja vi kan vel ligeså godt kalde en spade for en spade og også sige medlidenhed herfra… Stakkels dig 🙁

    Men måske, min lille weekends give away kan friste til den kommende baby 😉

  3. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *