13 meninger om “Projekt Æske.”

 1. Hej Julia.
  Hold nu op, hvor er de flotte…det er da helt vildt! Ej kan du ikke give en lille vejledning i hvordan man gør – det vil jeg da også prøve!
  Godt gået…
  Kh. Malene

 2. Tusind tak alle sammen, hvor er I søde!

  Jeg kan da godt lige prøve at give en vejledning i, hvordan jeg laver dem, det er slet ikke så svært.

  Jeg starter med låget (men principperne for låg og bund er de samme). Måler kanterne, for at se hvor meget der skal til, for at kunne gå ned over, og bukkes rundt. Lad os sige kanten er 3 cm. Så lægger jeg låget på mit tapet, og sørger for der er 6 cm. ud til tapetet’s kanter. Jeg tegner så omridset af låget, og bruger min vinkellineal til, at få helt lige hjørner, og præcis 6 cm. kant på alle sider. Så pensler jeg lim (igår blev det trælim, men universallim er fint) på lågets top, placerer det på tapetet, og glatter godt ud mod alle kanter. Derefter bruger jeg igen vinkellinealen, og trækker en linje fra æskens hjørne, til tapetets hjørne. Man kan ane det på et af mine billeder, prøv at kigge på dem. Jeg klipper alle 4 hjørnelinjer op, og så starter jeg på de 2 langsider. En side ad gangen. Pensler lim på tapetet, og folder det om lågets kant. Husk at stramme og glatte! Så folder jeg hjørnerne om lågets kant, og derefter presser jeg tapetet ind over kanten, og ind på indersiden af lågets kanter. Det er vigtigt at man presser godt ind i hjørnerne, for ellers risikerer man, at låget ikke kan komme på æsken. Man kan også klippe 2 skrå hak ned mod hjørnet, inden man folder tapetet ind på indersiden, for ikke at få lidt “klumper“ i hjørnet. Det giver måske ikke mening før man sidder med det i hænderne, sådan en forklaring her skal laves, ikke læses! Sådan gør du med alle kanter, men husk at tage de samme sider først (kortside/langside) det bliver pænest.

  Helt samme princip bruger jeg så til æsken, dog med 2 forskelle; hvis det er en stor æske, så laver jeg 4 remser, som passer til æskens højde+længde, plus lidt ekstra til at foldes om æskens kant, samt æskens bund. Her tager du igen en side ad gangen, men de samme sider først. På den måde sparer du tapet, som jo ellers bare ville vende ned mod bordet æsken står på. Hvis det er en rimelig lille æske, kan man ligeså godt bruge helt samme tilgangsmåde som til låget, dog tager man kun 2-3 cm ekstra til kanterne, for at kunne folde ind i æsken. Lad os f.eks sige æsken er 6 cm høj, så lægger du 9 cm. til alle kanter, når du har tegnet æskens bund op på tapetet.

  Håber det er en beskrivelse der er til at forstå, ellers skriver I bare!

 3. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *