Projekt Patchwork er færdigt, og smukt møbel til baby reserveret.

Så blev babytæppet færdigt, og jeg er blevet rigtigt glad for det. Er vild med farveskiftene, især fordi firkanterne er så små. Bagsiden er et kraftigt, men lækkert blødt bomuldsstof, i pastelblå med små hvide blomster. Og barnevognen det primært skal bruges i, er en Silvercross Kensington Snowdrop. Jeg glæder mig helt vildt, til at komme ud og trille med den!

-Og så har jeg reserveret en lækker kommode, som skal bruges til baby’s tøj. Egentlig ville jeg gerne have fundet en fin kommode på loppemarked, og malet den selv. Men for det første er jeg bange for vi ikke når det pga. flytning, for det andet må jeg jo ikke male når jeg er gravid, og for det tredje er der så mange andre projekter, jeg gerne vil have lavet når vi er på plads. Men så er det jo godt man kan finde fine ting på nettet. Og jeg er helt vild med farven!

25 meninger om “Projekt Patchwork er færdigt, og smukt møbel til baby reserveret.”

 1. Hold op hvor er det bare flot det tæppe. Hvordan får du dog alle hjørner til at ramme så præcist? Jeg har engang prøvet noget lignende men var slet ikke tilfreds med samlingerne der ramte skævt hist og pist, så det droppede jeg igen.
  Kommoden er da perfekt – smuk farve :-)…du får jo heller ingen flidpræmie ved at gøre altid selv vel? 🙂

 2. Hej Julia..
  Hvor er det blevet fint!! Skønne farver..:) Hvor små har du lavet lapperne?
  Og sikke en smuk kommode.. Kan godt forstå du tager den “nemme” løsning i denne omgang.. Og især når farven er så fin.
  Hvor køber du henne? Vi kunne nemlig godt bruge lidt nyt – og her er tiden heller ikke til det helt vilde..
  Kh Anne

 3. -Westmose; Tusind tak, dejligt du kan lide det. Jeg syer først lange baner, som jeg derefter nåler sammen. Men istedet for at starte i kanten af en bane, starter jeg i den første syning. På den måde kan jeg få alle syninger til at mødes. Giver det mening? -Og nej, du har helt ret i det med flidpræmien…men jeg vill jo så gerne…Du kender det nok 😉

  -Vibeke; Tak!

  -Annchen; Ja, er farverne ikke skønne? Hver lap er 9*9 cm før det er syet, så de færdige lapper er 8*8 cm. Tæppet er 80*110 totalt. Kommoden fandt jeg på trendsales, men hende der har lavet den har en hjemmeside. Den hedder http://www.thomsons.dk. Kig forbi, hun har rigtigt meget fint!

 4. Hej Julia,
  Aller først – tillykke med jeres lille dreng…sådan lidt på forskud. Jeg er ny på bloggen og har selv en lille dreng på snart 2 år…syns tiden er fløjet afsted, han er jo næsten lige kommet til verden, syns jeg:-)
  Virkelig smukt tæppe du har lavet, bare jeg dog kunne stjæle lidt at den kreativitet:-) Og sjovt at du har købt kommoden hos thomsons, hende handler jeg også ved og hun har bare de skønneste ting…dér kunne man godt købe sig lidt fattigere:-)
  Kh. Malene

 5. Nej hvor er det tæppe bare blevet fint!!
  Er helt vild med måden farverne glider over i hinanden, så smukt. Kan da godt forstå du glæder dig til du skal ud og gå tur med vognen, tæppet og babyen:)

  Og superfin kommode!

 6. Hej Julia – Ja jeg forstår og det er da genialt…jeg ville nemlig også sy banerne sammen og så gik der ged i den, hvor har jeg fået mod på det igen….clever girl:-) 1000 tak

 7. Sikke fint det er blevet Julia.. flot arbejde 🙂 Kunne med det samme se det var et af Thomsons møbler.. pyhh hun har mange skønne møbler at vælge imellem.. men nærigheden kommer desværre frem i mig.. men kan sagtens forstå din situation og synes du har fundet en fantastisk kommode.. Og lækker vogn ham bettemand skal ligge i 😉

  God aften..
  Kh Maria

 8. Lappeteppet ble kjempe fint. Skjønner godt at du gleder deg til å ta det i bruk. Likte fargen på kommoden. Kan tenke meg at det er kjempe kjekt å planlegge og kjøpe inn til babyen.
  Ha en flott helg.

 9. Nej hvor er det blevet smukt.. Er helt vild med den måde du lader farverne matche igennem i skiftende nuancer hele vejen op… Det må jeg se om jeg kan gøre efter.. Vildt flot!! Og barnevognen blir du glad for! Havde en magen til bare i helt mørkeblå til frederikke.. Jeg savner den!! Den her gang skal vi “bare” bruge en almindelig vogn.. Den anden var rustet og havde mistet et hjul.. 🙁
  Kommodene r også vildt flot.. 🙂
  kh Rakel

 10. -Malumsen; tusind tak, og du stjæler bare 😉 Ja, det er virkelig nogle fine ting hun sælger, hende Thomsen, og slet ikke så dyrt, med tanke på alt det maler-arbejde der ligger bag. Jeg kigger lige forbi din blog!

  -SiriR; takker, jeg er også ret glad for farveskiftene. Og det bliver SÅ fedt at komme ud med vognen!

  -Westmose; du skal da bare igang, du har jo stofferne til det!!

  -Frk.Evigglad; sjovt at du kunne se det var fra Thomsen. Og tak for komplimenten til mit arbejde.

  -Frk.lykkelig med farge; Tak! Ja, det er rigtigt hyggeligt at planlægge babys værelse, og lave ting til ham, mens jeg venter 😉

  -DiSign-Keramik; tusind tak!

  -Kaja; det kan du sagtens sy, du skal bare igang. Hep hep!

  -Rakel; ih, hvor fedt at kunne inspirere dig, du er jo nærmest et inspirations-orakel selv, her i blogland 😉 Jeg er allerede glad for vognen, jeg elsker den. Og vi fik den billigt brugt, men i god stand. Kunne I ikke fikse jeres? Man kan godt få nye hjul, og rust burde man kunne slibe væk. Men det er selvfølgelig et stort arbejde. Hvilken vogn har I købt istedet?

 11. Hej Julia

  Sikke en smukt, smukt tæppe – er vild med din regnbueteknik, som jeg selv har planer om at bruge til en rund pude, og synes det giver det helt, helt rigtige look til og sammen med Kensingtonen. Vi havde den ligesom Rakel mage til i marine – til Maya Emilie (har den stadig), og vi er så glade for den også. Til Emma Lucca valgte vi dog en alm. sort Odder, og den er vi altså også virkelig glade for. Emma Lucca skal have den blå ned i dagplejen på mandag faktisk… Vi beholder den blå og sælger Odderen, når vi engang er færdige med at bruge vogn…

  hvem ved, måske finder vi på at sætte et 3 lille liv i verden inden da… 😉

  Hilsen Helle

 12. Sikken et flot tæppe. Inspireret af alle de fine tæpper er jeg selv så småt begyndt at planlægge at lave et sengetæppe til Thore.
  Men jeg har absolut ingen erfaring med at sy, så må lige høre, om du evt. ved hvor man kan finde en instruktion? Forstod i hvert fald ikke det du skrev med at “starte i den første syning”. Kan du forklare det?

  Fin barnevogn også! Til Thore brugte vi en sort Silver Cross Durham Rose, som vi selvfølgelig gemmer til den næste. Noget af det sjoveste ved at bruge den, var at man kom i snak med en masse gamle damer, som fortalte, at sådan en havde de også haft til deres børn. Det synes jeg var ret hyggeligt 🙂

 13. Hvor er det tæppe blevet flot! Det skal du nok blive rigtig glad for, jeg er i hvertfald glad for mit tæppe jeg lavede til Vigga. Bliver så glad af at se på det.

 14. ups..kom til at slette min inddlæg 🙁

  ville bare lige sige, at jeg syntes tæppet er super flot. Forsøger mig selv med den teknik, men ikke altid med godt resultat. Super tip du gav Westmose…tror jeg også vil prøve det næste gang der skal sys lapper 🙂

 15. Hvor er det bare blevet et flot tæppe. Kan rigtig godt lide farve”systemet”:-) Og super fin vogn bettemanden skal race rundt i!

 16. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *