Projekt Patchwork

Her til aften fik jeg lyst til, at begynde og sy alle de mange lapper sammen. Så ind og finde symaskinen frem…Og så mangler ledningen. Argh! Jeg er jo begyndt at pakke, og har helt sikkert tænkt det var et smart sted at lægge den, da jeg pakkede den væk. Men kunne jeg komme i tanke om, hvor det smarte sted var? Næ nej! Jeg har rodet i flyttekasser, samtidigt med jeg blev mere og mere SUR. Hader simpelthen når jeg ikke kan finde tingene. Til sidst fandt jeg en ledning fra en kasseret ghettoblaster istedet, og den virkede heldigvis. Gad vide hvor den sk*** ledning har gemt sig?

Nå, men jeg fik da syet lidt, og sådan ser det ud indtil videre:

Kan I ane hvad jeg endte med, i den store udfordring, at lægge tæppet op i et fint mønster? Jeg prøvede ret mange muligheder, men fordi lapperne er så små (8*8 cm. når de er syede sammen) blev det simpelthen for rodet, at ligge det helt tilfældigt. Så jeg har farvenuanceret. Og det bliver rigtigt fint, tror jeg! Måske bliver det færdigt imorgen, hvis jeg kan holde ud at sidde ved maskinen. Min bækkenløsning er lidt led ved mig i disse dage, så jeg kan ikke så meget…

7 meninger om “Projekt Patchwork”

 1. Uh, nogle fine stoffer du har (ment i non-narko-terminologi forstås). Jeg har selv store ambitioner om at lave en patchwork-pude. Men synes ikke min bunke stoffer er fede nok.

  Har du et fif til hvor jeg kan finde små stykker stof med fede mønstre, restsalg eller noget? Jeg er totalt novice på krea-området og har kun kastet mig ud i det fordi jeg ikke har en klejne til at dekorere vores nye hjem med.

 2. Det der med ting der bliver væk når de bliver lagt på plads kender jeg kun for godt. Jeg tror simplethen vi har nogle husnisser der ikke kan lide orden. Det er iøvrigt en meget fin blog du har og jeg elsker det lille fine billede med de blå sko du har valgt ud for dine kommentarer. Det var det billede der lokkede mig herind, men jeg kommer gerne igen.

 3. -Christina; tak, jeg er også godt tilfreds med farveskalaen. Glæder mig meget til det bliver færdigt, og kan komme på plads i vores hvide Silvercross!

  -Westmose; Ja, det kan virkelig gøre ondt…Og jeg skal nok passe bedre på, det er jeg ikke så god til. Jeg vil jo lave ting og sager, og ikke bare ligge i min seng 🙁

  Maren; Stof2000 har mange fine stoffer (non-narko-style, ha ha) og der kan du f.eks købe 25 cm. som minimum. Så du kan ret billigt få en fin samling. Men det bedste er nok, at gøre som mange andre bloggere også gør, gå i genbrugsbutikker! Du kan være heldig at finde gammelt sengetøj, gardiner etc. ganske billigt. De fleste af stofferne jeg har brugt til dette patchworkprojekt, har jeg byttet mig til her i blogland. Change Away’s, et fantastisk koncept!

  Marina; hyggeligt du kiggede forbi, og dejligt du kunne lide min blog. Og mine sko 😉

 4. Banyak diantara kita yang mungkin sudah tahu bahwa penyakit ini memalukan dan bisa membuat penderitanya menjadi frustasi Penderita kadang merasa enggan melakukan pemeriksaan karena Mereka dapat muncul secara sendiri-sendiri atau berkelompok. mantep kutil dapat muncul pada rektum dan daerah sekitarnya.membayangkan dokter yang akan melihat organ kelaminya Tapi ingatlah bahwa faktor malu itu yang bisa menjadikankan penyakit anda ini semakin lebih serius. Misalnya dengan munculnya rasa gatal-gatal pada daerah yang terinfeksi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *